VOORUITSTREVEND TRIMMERSINSTITUUT
Een waaier van cursussen ontworpen door top trimmers met als doel trimmers te helpen met basistechnieken om zo verdere professionele onafhankelijkheid te creëren.

Specialisatiecursussen om specifieke rasvaardigheden onder de knie te krijgen.
Leer om correcte technieken te hanteren, met als doel dit te bereiken in een commercieel tijdschema.

Beroepsvaardigheden, waaronder het opbouwen van relaties met klanten, het creëren van loyaliteit, prijsbepaling en verkoop van aanvullende producten en diensten.

Ons doel is om trimmers te inspireren om de top te bereiken zowel artistiek, professioneel alsook persoonlijk. Alles kan bereikt worden door middel van exclusieve coaching, dynamische hands-on training met een minimum aan theorie.

K2 Groomer academy : waar passie, talent en commerciële vaardigheden elkaar treffen. Plaatsen zijn beperkt ! Bent u ambitieus en gemotiveerd ? Wil u vordering maken in je carrière ? Schrijf dan snel in.

“Wij gaan verder waar anderen stoppen”

De K2 Groomer Academy, naar een idee van en opgericht door: Kitty Ponnet & Kitty Dekeersgieter

VISIE K2 GROOMER ACADEMY
Wij geloven dat door opleiding, intensieve training en coaching iedereen een expert kan worden in zijn of haar vak , Namelijk ‘professionele hondentrimmer’. Onze docenten & medewerkers zijn gedreven professionals die hun gedrevenheid en ervaring willen doorgeven zodat u op professioneel vlak kunt groeien, betere resultaten kunt behalen en met succes uw doelstellingen kunt bereiken. Het ontwikkelen van uw talent is onze passie.

ONZE BELANGRIJKSTE TROEVEN
1. Bewezen Vakkennis
De opleidingen van K2 Groomer Academy worden gegeven door experts die met hun beide voeten in de praktijk staan. Het zijn stuk voor stuk gedreven groomingprofessionals, rasspecialisten en consultants die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onze trainers en coaches investeren bovendien continu in hun eigen professionele ontwikkeling zodat ze steeds de recentste technieken kunnen toepassen.
 
 
2. Korte en krachtige opleidingen
Tijd is kostbaar, zeker als zelfstandige. Vandaar dat onze trainingen gebald en krachtig zijn. Zo komt uw drukbezette agenda niet in het gedrang. K2 Groomer Academy biedt dagtrainingen aan, maar u kan ook kiezen voor avondcursussen alsook een personal coaching in één of meerdere sessies op het tijdstip dat voor u het beste past. Wij houden met de ‘personal coaching’ graag rekening met uw agenda.
 
 
3. Praktijkgericht
Er wordt gewerkt vanuit de dynamiek van uw organisatie . Dit betekent: zo weinig mogelijk theorie en zo veel mogelijk praktijk. Cases en oefeningen worden aangepast aan de concrete realiteit van ons vak. Na de opleidingen kunt u meteen met uw persoonlijke know-how aan de slag.LOCATIE
TRANSGROOM NV
Verzetslaan 29
8552 MOEN
BELGIUM


INFO
info@groomeracademy.com
www.groomeracademy.com
tel. +32 (0)56 25 20 10